Рецепт голубців з тертої картоплі – смачно, як у бабусі
                                
                                     -
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                3 год
                        
                            8 порцій
                        
                            198 ккал
                        
 
                Як приготувати голубці з тертої картоплі/Смачно24
Ми впевнені, що такі голубці вам готувала бабуся, адже саме з картоплі вони найніжніші.
Смачно 24 підготував для вас рецепт апетитних голубців з тертої картоплі, які повернуть вас у дитинство своїм смаком. Гайда готувати разом!
Інгредієнти
- 
                                                    Білокачана капуста 2 шт. 
- 
                                                    Картопля 2,5 кг 
- 
                                                    Цибуля ріпчаста 6 шт. 
- 
                                                    Олія соняшникова для смаження 
- 
                                                    Мелений чорний перець за смаком 
- 
                                                    Морква 2 шт. 
- 
                                                    Сметана 4-5 ст. л. 
- 
                                                    Сіль за смаком 
- 
                                                    Оцет 1 ст. л. 
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте капусту водою, виріжте качан. У великій каструлі закип’ятіть воду, влийте оцту та додайте солі. Опустіть капусту у воду та дайте покипіти 1-2 хвилини.
2
 Знімайте листки капусти по одному не витягуючи головку з води.
Знімайте листки капусти по одному не витягуючи головку з води.
3
 Цибулю почистіть від лушпиння та наріжте кубиком. Моркву почистіть від шкірки та натріть на дрібній тертці. Підсмажте овочі на олії до золотистої скоринки.
Цибулю почистіть від лушпиння та наріжте кубиком. Моркву почистіть від шкірки та натріть на дрібній тертці. Підсмажте овочі на олії до золотистої скоринки.
4
 Почистіть картоплю від шкірки, помийте водою та натріть на дрібній тертці. Віддушуємо зайву рідину з картоплі та з’єднуємо з обсмаженими овочами. Солимо та перчимо начинку для голубців. Ретельно вимішайте масу.
Почистіть картоплю від шкірки, помийте водою та натріть на дрібній тертці. Віддушуємо зайву рідину з картоплі та з’єднуємо з обсмаженими овочами. Солимо та перчимо начинку для голубців. Ретельно вимішайте масу.
5
Готові листя капусти начиніть картопляною начинкою та загорніть в голубець. Викладіть їх у каструлю, полийте сметаною та водою й доведіть до кипіння.
6
Розігрійте духовку до 180 градусів та відправте каструлю з голубцями пектись на 60-90 хвилин під кришкою.
7
 Готові голубці подавайте до столу з сметаною або грибною підливою. Смачного!
Готові голубці подавайте до столу з сметаною або грибною підливою. Смачного!
 
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                    