Як приготувати цитрусовий глінтвейн з білого вина: рецепт -

30 хв

4 порції

85 ккал

0 / 5

Рецепт глінтвейну з білого вина/Смачно24

Глінтвейн з білого сухого вина виходить надзвичайно смачним, аромату гарячому напою додають пряні спеції, а цитрусові – кислинку. Приготуйте алкогольний глінтвейн з білого вина та цитрусових на вечірку або романтичний вечір та зігрійте ним не тільки тіло, а й душу. Смачно 24 підготував для вас неймовірно смачний рецепт зігріваючого напою. Гайда готувати разом!

Інгредієнти

для глінтвейну
  • Апельсин

    1 шт.

  • Біле сухе вино

    750 мл

  • Вода

    150 мл

  • Гвоздика

    2-3 шт.

  • Кориця (палички)

    1 шт.

  • Лимон

    1 шт.

  • Мед

    1 ст. л.

Рецепт приготування

1

У невеличкій каструлі закип’ятіть воду з гвоздикою і паличкою кориці, відвар, що приготується процідіть через дрібне сито та охолодіть.

2

Біле сухе вино вилийте в каструлю та поставте на маленький вогонь. Додайте до вина мед та перемішайте.
Важливо: мед і вино не можна доводити до кипіння.

3

Помийте цитрусові, розріжте гострим ножем на шматочки та додайте в каструлю з вином. Злегка прогрійте напій, долийте до нього відвар з прянощами та перемішайте та зніміть з вогню. Розлийте глінтвейн порційно в стакани та подавайте до столу. Смачного!

Новини кулінарії