Як приготувати морозиво з полуниці: рецепт -
8 год
4 порції
289 ккал
Рецепт морозива з полуниці/Смачно24
Досить купувати морозиво у магазинах, гайда готувати його вдома! Повірте, смак цього полуничного морозива за рецептом Смачно 24 закохає вас з першої ложки.
Що важливо, у приготуванні домашнього морозива з полуниці за нашим рецептом, вам не потрібно жодної спеціальної машини для морозива!
Інгредієнти
-
Вода
100 мл
-
Полуниця
300 г
-
Лимонний сік
1 ч. л.
-
Цукор
80 г
-
Вершки 33%
200 мл
-
Сіль
1 дрібка
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте полуницю, видаліть хвостики та просушіть на паперовому рушнику. Подрібніть полуницю у блендері або розімніть виделкою.
2
Зваріть цукровий сироп з води та цукру. Після закипання проваріть його 5-6 хвилин – сироп готовий. Охолодіть сироп та з’єднайте його із подрібненою полуницею.
3
Вершки збийте до стійких піків 10-11 хвилин та додайте до полуничної маси – перемішайте. Всипте солі та додайте лимонного соку – знову перемішайте.
4
Розлийте полуничну масу по формочках для морозива або у невеличкі харчові контейнери та залиште у морозилці на 5-6 годин. Не забувайте що дві години перемішувати морозиво, щоб не утворювались кристали льоду. Смачного!