Як приготувати морозиво з полуниці: рецепт -

8 год

4 порції

289 ккал

0 / 5
Морозиво з полуниці в домашніх умовах: рецепт полуничного морозива

Рецепт морозива з полуниці/Смачно24

Досить купувати морозиво у магазинах, гайда готувати його вдома! Повірте, смак цього полуничного морозива за рецептом Смачно 24 закохає вас з першої ложки.

Що важливо, у приготуванні домашнього морозива з полуниці за нашим рецептом, вам не потрібно жодної спеціальної машини для морозива! 

Інгредієнти

для страви
  • Вода

    100 мл

  • Полуниця

    300 г

  • Лимонний сік

    1 ч. л.

  • Цукор

    80 г

  • Вершки 33%

    200 мл

  • Сіль

    1 дрібка

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте полуницю, видаліть хвостики та просушіть на паперовому рушнику. Подрібніть полуницю у блендері або розімніть виделкою.

2

Зваріть цукровий сироп з води та цукру. Після закипання проваріть його 5-6 хвилин – сироп готовий. Охолодіть сироп та з’єднайте його із подрібненою полуницею.

3

Вершки збийте до стійких піків 10-11 хвилин та додайте до полуничної маси – перемішайте. Всипте солі та додайте лимонного соку – знову перемішайте.

4

Розлийте полуничну масу по формочках для морозива або у невеличкі харчові контейнери та залиште у морозилці на 5-6 годин. Не забувайте що дві години перемішувати морозиво, щоб не утворювались кристали льоду. Смачного!

Новини кулінарії