Чуррос – класичний рецепт у фритюрі -
45 хв
10 порцій
189 ккал
Як приготувати чуррос у фритюрі вдома/Смачно24
Готові палички чуррос можна посипати цукровою пудрою або занурити у розтоплений шоколад. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Вода
200 мл
-
Олія соняшникова
за смаком
-
Мелена кориця
1 дрібка
-
Молочний шоколад
за смаком
-
Борошно пшеничне
160 г
-
Розпушувач
1 ст. л.
-
Цукрова пудра
за смаком
-
Сіль
1/2 ч. л.
Рецепт приготування
1
Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок.
2
З’єднайте в глибокій мисці борошно, розпушувач, сіль та корицю.
3
Воду доведіть до кипіння, влийте у борошно та перемішайте до однорідної консистенції. Охолодіть тісто близько 5 хвилин та відправте у кондитерський мішок з насадкою “зірочка”.
4
Олію розігрійте у каструлі та смажте в ній палички чуррос до золотистої скоринки.
5
Готові чуррос викладіть на паперовий рушник та охолодіть. Подавайте чуррос до столу з шоколадом та цукровою пудрою. Смачного!