Рецепт ніжного салату з печінки тріски в тарталетках -
25 хв
12 порцій
290 ккал
Як приготувати салат з печінки тріски в тарталетках/Смачно24
Швидкий та надзвичайно ніжний салат з печінки тріски сподобається кожному члену вашої родини або гостеві. Всі інгредієнти в салаті чудово поєднують між собою, а подача в тарталетці з пісочного тіста зробить цю страву ще більш вишуканою для святкового або буденного застілля.
Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Лимонний сік
1 ч. л.
-
Цибуля ріпчаста
1 шт.
-
Майонез
за смаком
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Печінка тріски
1 банка
-
Твердий сир
50 г
-
Яйце
2 шт.
Рецепт приготування
1
Ретельно миємо яйця, відварюємо їх у підсоленій воді 7-8 хвилин до готовності та охолоджуємо. Чистимо яйця від шкарлупи та натираємо на грубій тертці.
2
Твердий сир натираємо на грубій тертці в окрему мисочку. Чистимо цибулю від лушпиння та нарізаємо дрібним кубиком, заливаємо лимонним соком, щоб забрати гіркуватість.
3
Печінку тріски викладаємо в салатницю, додаємо яйця, твердий сир та цибулю – перемішуємо. Перчимо наш салат та додаємо майонез за смаком – знову перемішуємо. Начиняємо тарталетки салатом та подаємо до столу. Смачного!