Бите скло з фруктами: рецепт желейного торта на сметані -

4 год

10 порцій

290 ккал

0 / 5
Бите скло з фруктами на сметані: рецепт желейного торта

Рецепт “Битого скла” з фруктами/Смачно24

Корисний десерт з фруктами “Бите скло” обожнюють як діти, так і дорослі. Смачно 24 підготував для вас рецепт класичного торта-желе з додаванням апельсину та банану. Повірте, так набагато смачніше!

Інгредієнти

для страви
  • Апельсин

    1 шт.

  • Банан

    1 шт.

  • Желатин

    4 ст. л.

  • Желе

    4 шт.

  • Цукор

    200 г

  • Сметана

    2 шт.

Рецепт приготування

1

У невеликій мисці заливаємо водою желатин та залишаємо набухнути на 10-15 хвилин.

2

Для приготування желе чітко дотримуйте інструкції та пропорцій води на етикетці. Адже в кожного виробника мл води різняться. Перелийте різнокольорові желе по мисках та дайте їм охолонути та загуснути в холодильнику.

3

Готові желе нарізаємо гострим ножем на кубики та викладаємо в глибоку миску. Банан та апельсин нарізаємо невеликими шматочками.

4

Змішуємо сметану та цукор до повного його розчинення, заливаємо сумішшю желе та додаємо желатин. Ретельно вимішуємо всі інгредієнти, додаємо фрукти та заливаємо масою деко для торта в роз’ємній формі.

5

Розрівняйте торт лопаткою та відправте в холодильник на ніч. Зранку торт-желе готовий до вживання – смачного!

Новини кулінарії