Бите скло з фруктами: рецепт желейного торта на сметані -
4 год
10 порцій
290 ккал
Рецепт “Битого скла” з фруктами/Смачно24
Корисний десерт з фруктами “Бите скло” обожнюють як діти, так і дорослі. Смачно 24 підготував для вас рецепт класичного торта-желе з додаванням апельсину та банану. Повірте, так набагато смачніше!
Інгредієнти
-
Апельсин
1 шт.
-
Банан
1 шт.
-
Желатин
4 ст. л.
-
Желе
4 шт.
-
Цукор
200 г
-
Сметана
2 шт.
Рецепт приготування
1
У невеликій мисці заливаємо водою желатин та залишаємо набухнути на 10-15 хвилин.
2
Для приготування желе чітко дотримуйте інструкції та пропорцій води на етикетці. Адже в кожного виробника мл води різняться. Перелийте різнокольорові желе по мисках та дайте їм охолонути та загуснути в холодильнику.
3
Готові желе нарізаємо гострим ножем на кубики та викладаємо в глибоку миску. Банан та апельсин нарізаємо невеликими шматочками.
4
Змішуємо сметану та цукор до повного його розчинення, заливаємо сумішшю желе та додаємо желатин. Ретельно вимішуємо всі інгредієнти, додаємо фрукти та заливаємо масою деко для торта в роз’ємній формі.
5
Розрівняйте торт лопаткою та відправте в холодильник на ніч. Зранку торт-желе готовий до вживання – смачного!