Як приготувати апельсиновий морс: рецепт -

1 год

3 порції

160 ккал

0 / 5
Апельсиновий морс в домашніх умовах: рецепт морсу з апельсин

Рецепт апельсинового морсу/Смачно24

Апельсиновий морс чудово смакує у спекотну погоду. Смачно 24 пропонує вам приготувати морс за нашим рецептом та подавати його на обід або вечерю до страви.

Читайте також Рецепт домашнього морсу з журавлини: холодний напій

Інгредієнти

для напою
  • Апельсиновий сік

    1 склянка

  • Лайм

    1 шт.

  • Лід

    за смаком

  • Лимон

    1 шт.

  • Цукор

    3 ст. л.

  • Ананасовий сік

    1 склянка

  • Грейпфрутовий сік

    1 склянка

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте фрукти, видаліть кісточки та наріжте скибочками.

2

Змішайте всі свіжовичавлені соки, додайте цукор та лід. Розлийте морс по склянках.

3

У кожну склянку додайте скибочки фруктів та перемішайте. Смачного!

Поради щодо приготування

За бажанням можна додати до апельсинового морсу свіжі листочки м'яти.

Новини кулінарії