Рецепт аджики з яблуками на зиму -
1 год 20 хв
8 порцій
160 ккал
Рецепт аджики з яблуками/Смачно24
Аджика – надзвичайно смачна та пікантна страва, яку ви ще більше полюбите приготувавши її з яблуками.
Смачно 24 підготував для вас рецепт аджики на зиму – гайда готувати разом!
Рецепт приготування
1
Ретельно миємо всі овочі та просушуємо їх на паперовому рушнику, чистимо від плодоніжок та за наявності – від зернят. Помідори наріжте половинками, болгарський перець – середніми шматочками, а гострий перець на дрібні шматки.
2
Почищені від зернят яблука наріжте на невеликі шматочки. Всі почищені та нарізані овочі: цибулю, моркву, помідори, яблука, перець солодкий та гострий, часник подрібніть блендером або у м'ясорубці в однорідну масу.
3
Готову масу вилийте в глибоку каструлю або миску, влийте олію та перемішайте.
4
Доведіть овочеву масу до кипіння на маленькому вогні та варіть 30 хвилин.
5
Всипте всі спеції в каструлю з овочами, влийте оцет та перемішайте, варіть ще 10 хвилин.
6
Закатайте аджику з яблуками в заздалегідь простерилізовані банки або вживайте одразу, як закуску. Смачного!