Рецепт аджики з яблуками на зиму -

1 год 20 хв

8 порцій

160 ккал

0 / 5
Аджика з яблуками на зиму – простий рецепт аджики

Рецепт аджики з яблуками/Смачно24

Аджика – надзвичайно смачна та пікантна страва, яку ви ще більше полюбите приготувавши її з яблуками.

Смачно 24 підготував для вас рецепт аджики на зиму – гайда готувати разом!

Інгредієнти

для страви
  • Болгарський перець

    1 кг

  • Духмяний перець

    5 шт.

  • Червоний мелений перець

    300 г

  • Цибуля ріпчаста

    1 кг

  • Олія соняшникова

    500 мл

  • Морква

    1 кг

  • Перець чорний горошком

    15 шт.

  • Перець чилі

    1 ст. л.

  • Помідор

    3 кг

  • Цукор

    5 ст. л.

  • Сіль

    2 ст. л.

  • Оцет 9%

    60 мл

  • Часник

    500 г

  • Яблука

    1 кг

Рецепт приготування

1

Ретельно миємо всі овочі та просушуємо їх на паперовому рушнику, чистимо від плодоніжок та за наявності – від зернят. Помідори наріжте половинками, болгарський перець – середніми шматочками, а гострий перець на дрібні шматки.

2

Почищені від зернят яблука наріжте на невеликі шматочки. Всі почищені та нарізані овочі: цибулю, моркву, помідори, яблука, перець солодкий та гострий, часник подрібніть блендером або у м'ясорубці в однорідну масу.

3

Готову масу вилийте в глибоку каструлю або миску, влийте олію та перемішайте.

4

Доведіть овочеву масу до кипіння на маленькому вогні та варіть 30 хвилин.

5

Всипте всі спеції в каструлю з овочами, влийте оцет та перемішайте, варіть ще 10 хвилин.

6

Закатайте аджику з яблуками в заздалегідь простерилізовані банки або вживайте одразу, як закуску. Смачного!

Новини кулінарії