Торт "Молочна насолода" – рецепт без випікання
                                
                                     -
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                4 год
                        
                            6 порцій
                        
                            308 ккал
                        
 
                Рецепт торта “Молочна насолода” без випікання/Смачно24
Ми можемо описати цей торт у кількох словах – швидко, смачно та “а добавки можна?”. Приготуйте вдома торт “Молочна насолода” та здивуйте своїх друзів та рідних надзвичайно смачним десертом. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
- 
                                                    Апельсин 1 шт. 
- 
                                                    Домашній сир 1 кг 
- 
                                                    Цукор 0,5 склянки 
- 
                                                    Згущене молоко 1 банка 
- 
                                                    Сметана 0,5 склянки 
- 
                                                    Сіль за смаком 
Рецепт приготування
1
У мисці з’єднайте домашній жирний сир, згущене молоко та дрібку солі – перебийте масу ручним блендером, щоб не було грудочок.
2
Ретельно помийте апельсин та зніміть з нього цедру. Додайте отриману цедру апельсина до сирної маси та перемішайте.
3
Підготуйте посуду у якій ви будете формувати та згодом подавати торт – це може бути пласка велика тарілка. Викладаємо сирну масу на тарілку та за допомогою ложки формуємо гірку. За бажанням, ви можете використати формувальне кільце без дна.
4
Сметану збийте міксером із цукровою пудрою – крем для торта готовий. Полийте кремом торт та поставте в холодильник застигати на кілька годин.
5
За бажанням, з філе апельсину зробіть декор для торта та викладіть його використовуючи свою креативність та фантазію. Або просто полийте готовий торт шоколадом та присипте волоським горіхом. Смачного!
 
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                    