Свіжий салат з полуниці: швидкий рецепт -
25 хв
2 порції
160 ккал
Як приготувати салат з полуниці/Смачно24
Смакуйте літо з простим у приготуванні салатом, який містить солодку полуницю і підсмажені волоські горіхи. Смачно 24 запевняє, що цей салат стане вашим улюбленим!
Інгредієнти
-
Волоські горіхи
50 г
-
Полуниця
200 г
-
Лимонний сік
2 ст. л.
-
Морська сіль
1/4 ч. л.
-
Оливкова олія
2 ст. л.
-
Сир Фета
150 г
-
Шпинат
300 г
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте полуницю, видаліть плодоніжки та наріжте ягоди скибочками.
2
Лимонний сік, оливкову олію та морську сіль з’єднайте у мисочці та перемішайте. Цим соусом ми поливатимемо готовий салат.
3
Ретельно помийте шпинат, можна замочити його у великій кількості води, щоб змити пісок. Просушіть шпинат на паперових рушниках. Викладіть шпинат порційно на тарілки.
4
Викладіть на шпинат скибочки полуниці, нарізаний шматочками сир Фета та полийте соусом.
5
Підсмажте волоські горіхи на сухій сковорідці, поріжте на шматочки та посипте ними салат. Смачного!