Рецепт варення з вишні та шоколадом
-
1 год
2 порції
350 ккал
![Рецепт варення з вишні та шоколадом: карамелізовані вишні](/resources/photos/recipe/1200x675_DIR/201912/267b414e2e1-da4d-4901-9325-0e5534f434e7.png?1592476613000)
Варення з вишні відрізняється дуже ніжним ароматом і смаком, під час його приготування ягоди карамелізуються і смакують просто неймовірно. Ми пропонуємо вам приготувати рецепт варення з вишні та чорного шоколаду на зиму. Смачного!
Інгредієнти
-
Вишня
600 г
-
Вода
50 мл
-
Лимонний сік
1 ст. л.
-
Ром
50 мл
-
Цукор
200 г
-
Чорний шоколад
100 г
Рецепт приготування
1
Видаліть з вишень кісточки, викладіть їх у каструлю та залийте водою. Додайте сік лимона та цукор й доведіть все до кипіння. Варіть варення на повільному вогні 20-25 хвилин. За бажанням додайте коньяк або ром.
2
Зніміть з плити, додайте у каструлю шоколад та розмішайте до повного розчинення. Після цього варення можна розливати по банках.