Рецепт швидкого пирога з горішками -
1 год
6 порцій
290 ккал
Рецепт швидкого приготування випічки з горішками/Смачно 24
З рецептом пирога з горішками справиться навіть початківець у кулінарії. Солодка випічка готується швидко, а смакує, як з магазину!
Гайда готувати легкий рецепт пирога з горішками від Смачно 24 разом!
Інгредієнти
-
Волоські горіхи
1 склянка
-
Кефір
120 г
-
Борошно пшеничне
160 г
-
Мед
130 г
-
Цукор
130 г
-
Сода
1 ч. л.
-
Яйце
2 шт.
Рецепт приготування
1
Ретельно збиваємо яйця з цукром в пухку пінку. Влийте мед та соду та ще раз збийте в однорідну масу.
2
Влийте до яєчної маси кефір та збийте міксером на малих оборотах.
3
Невеликими порціями додавайте до отриманої суміші борошно та вимішуйте легкими рухами або на малих оборотах кухонної машини чи міксера.
4
Волоські горішки (або інші за смаком) підсмажте на сухій сковорідці, посічіть ножем та додайте до тіста – перемішайте.
5
Форму для випікання пирога змастіть вершковим маслом та присипте борошном. Вилийте готове тісто у форму та розрівняйте лопаткою.
6
Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте горіховий пиріг близько 35-40 хвилин. Смачного!