Компот з айви на зиму: рецепт
-
3 год
1 порція
198 ккал
![Компот з айви на зиму: рецепт айвового компоту](/resources/photos/recipe/1200x675_DIR/202011/1375b07469d3-c260-4847-b8b6-60a08c29bff2.jpg?1604413103000)
Як приготувати компот з айви/Смачно24
Смачно 24 підготував для вас рецепт компоту з айви на зиму без стерилізації. Напій виходить ароматним та смачним, а для його приготування вам потрібно мінімум зусиль. Гайда готувати разом!
Інгредієнти
-
Айва
3 склянки
-
Цукор
300 г
Рецепт приготування
1
Ретельно миємо айву, чистимо від насіння та ріжемо на шматочки. У цьому рецепті ми вимірюємо потрібну кількість фруктів склянками з нарізаними шматочками айви.
2
Викладаємо айву у трилітрову банку та заливаємо на ніч водою й накриваємо кришками. Вранці айва осяде на дно банки.
3
Зливаємо воду з банки в каструлю, додаємо цукор та доводимо до кипіння. Заливаємо киплячою водою банки з фруктами, закатуємо та перевертаємо охолоджуватись під теплим рушником. Смачного!