Пшоняна каша на молоці: смачний домашній рецепт
                                
                                     -
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                30 хв
                        
                            2 порції
                        
 
                Домашня пшоняна каша на молоці/Смачно24
Пшоняна каша на молоці надзвичайно корисна для нашого організму та чудово підійде для сніданку. В пшоняній каші міститься багато поживних вітамінів та мікроелементів. Смачно 24 підготували для вас домашній рецепт пшоняної каші з молоком із покроковою інструкцією приготування.
Інгредієнти
- 
                                                    Пшоняна крупа 1 склянка 
- 
                                                    Вода 1 склянка 
- 
                                                    Молоко 2 склянки 
- 
                                                    Цукор за смаком 
- 
                                                    Вершкове масло 50 г 
- 
                                                    Сіль за смаком 
Рецепт приготування
1
Перед початком приготування пшоняну крупу обов’язково потрібно перебрати та промити водою кілька разів.
2
У невелику каструлю налийте склянку чистої води, молоко та очищену та промиту кашу. Ретельно перемішуємо та додаємо цукру і солі за смаком. Щоб каша не пригоріла, її постійно потрібно помішувати ложкою впродовж всього варіння. Доведіть пшоняну кашу до кипіння та варіть ще 2-3 хвилини.
3
Виключаємо вогонь під каструлею, додаємо вершкового масла та накриваємо каструлю кришкою на 20 хвилин. Зварена пшоняна каша має настоятись. Ще раз перемішуємо кашу з маслом. До пшоняної каші можна нарізати фруктів, додати домашнє варення або мед. Смачного!
 
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                    