Як приготувати гранолу вдома: рецепт -

3 год

6 порцій

198 ккал

0 / 5
Гранола – домашній спосіб приготування – рецепт

Рецепт граноли/Смачно24

Гранола – чудовий та ситний сніданок, який смакуватиме кожному. Подавати гранолу найкраще з домашнім йогуртом або кефіром. Гайда готувати разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

для страви
  • Арахіс

    30 г

  • Ванільний цукор

    10 г

  • Волоські горіхи

    30 г

  • Мелена кориця

    за смаком

  • Мед

    1 ст. л.

  • Вівсяні пластівці

    150 г

  • Вершкове масло

    30 г

  • Яблучне пюре

    1 ст. л.

Рецепт приготування

1

Ретельно змішуємо всі інгредієнти в глибокій мисці. Застеліть деко для випікання пергаментом та викладіть на нього вівсяну суміш.

2

Розігрійте духовку до 160 градусів та випікайте гранолу 30 хвилин. Кожні 10 хвилин потрібно перемішувати вівсяну суміш, щоб вона не пригорала.

3

Готову гранолу перемішайте та дайте охолонути. Смачного!

Новини кулінарії