Як приготувати каву фрапе вдома: рецепт -
25 хв
1 порція
319 ккал
Рецепт кави фрапе/Смачно24
Фрапе – кавовий напій, який завжди подається холодним. Скуштувавши фрапе ви не тільки поласуєте ароматним кавовим напоєм, але й охолодитеся у спекотний день. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Лід
за смаком
-
Цукор
15 г
-
Вершки
за смаком
-
Еспресо
1 шт.
Рецепт приготування
1
Для приготування холодної кави фрапе потрібно заварити стандартну порцію кави еспресо, якщо ви будете використовувати розчинну каву – одразу переходьте до наступного етапу. Заваріть еспресо та дайте йому охолонути.
2
Перелийте еспресо в склянку, яка щільно закривається кришкою, якщо ви використовуєте каву у гранулах – достатньо 2 ч. л. Сюди ж додайте цукор та 4-5 ст. л води. Щільно закрийте кришку та потрусіть. У нас утвориться запашна кавова пінка.
3
Склянку для кави фрапе наповніть кубиками льоду та переливаємо в неї кавову пінку. Додаємо холодні вершки або молоко за смаком.
4
Перемішуємо каву фрапе соломинкою та вливаємо кілька капель фруктового сиропу (за бажанням). Смачного!