Домашнє печиво з волоським горіхом: рецепт -
45 хв
10 порцій
290 ккал
Як приготувати печиво з горішками вдома/Смачно24
Домашнє печиво з волоським горіхом, курагою на житньому борошні чудово підійде для корисного перекусу. Ви з легкістю зможете приготувати печиво вдома та навіть залучити дітей до його формування. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Банан
2 шт.
-
Вода
100 мл
-
Волоські горіхи
1 склянка
-
Курага
1/2 склянки
-
Олія соняшникова
2 ст. л.
-
Житнє борошно
2,5 склянки
Рецепт приготування
1
Ретельно змішуємо воду з олією та невеликими порціями висипаємо борошно – замішуємо еластичне тісто.
2
Розділяємо тісто на дві половини та кожну з них розкачуємо скалкою в тонкий пласт.
3
Дрібно наріжте курагу, волоські горіхи та подрібніть банани виделкою. Змішуємо всі ці інгредієнти в однорідну масу.
4
Викладіть одну частину тіста на деко вкрите пергаментом для випікання та змастіть начинкою. Вкрийте іншим пластом тіста – наріжте ножем на ромбики. Або виріжте з тіста кружечки за допомогою формувального кільця.
5
Випікайте печиво в розігрітій духовці до 200 градусів 15-16 хвилин. Смачного!