Новорічні поради від Євгена Клопотенко на 2020 рік -

30 грудня 2019

Поради на 2020 рік. Євген Клопотенко

Український кулінар, переможець 5 сезону кулінарного проєкту "Мастер Шеф" та випускник кулінарної школи Le Cordon Bleu поділився своїми новорічними порадами, які допоможуть влаштувати оригінальне святкування Нового Року 2020.

Євген Клопотенко, переможець кулінарного шоу “Мастер Шеф” 5 сезону, телеведучий та бізнесмен поділився з читачами на своїй сторінці в інстаграмі ідеями створення свого новорічного настрою.

Український кулінарний експерт запропонував створювати свої власні традиції, що і стало його головним меседжом. Не бути схожими на інших, позбуватись старих традицій та робити не так як прийнято, а так як хочеться.

Оригінальний декор новорічної ялинки

Євген Клопотенко власноруч прикрасив ялинку новорічними шкарпетками, кроксами, пряниками та кухонними девайсами. З останніми у кулінара виник навіть кумедний момент. Женя довго шукав вінчик від міксеру, який задіяний для зйомок його кулінарного блогу, та все ніяк не міг його знайти. Як виявилось, саме вінчик був головною прикрасою на верхівці його новорічної ялинки.

Євген Клопотенко

Скріншот з соцмережі Євгена Клопотенко

Подарунки для близьких

Які ж свята без подарунків для найрідніших та найближчих друзів! Євген відзначив, що саме цей пункт є його улюбленим, адже саме робити рідних та друзів щасливими “вшите в його програмування”. Що саме придбав Євген, невідомо. Проте, знаючи щирісь та відкритість хлопця з своїми читачами, ми дізнаємося про вибір хлопця вже незабаром.

Святкова гра у вигляді квесту по місту

Євген Клопотенко вирішив зробити інтерактивний квест по місту для тих хто сумує на Новий рік. Йдеться про таємні завдання в спеціальному чаті, із безліччю загадок та завдань. Хлопець переконаний, що прощатися зі старим роком потрібно грандіозно.

Приготування святкової страви

Хто стежить за життям Євгена, знає, що кулінар кожного року готує одну особливу страву на новорічний стіл. Це завжди щось особливе, адже Женя вкладає в неї всю свою любов, пристрасть та старання. Два роки тому Клопотенко готував каре новозеландського ягня, рік тому – качку по-пекінськи. Що ж приготує на цьогорічний стіл кулінарний експерт? Євген поділився і цим! Цього року, скоріш за все, Женя готуватиме італійську поркетту, але чи цей вибір залишиться остаточним – невідомо.

Поркетта – це страва італійської кухні. Соковитий м’ясний рулет із пряними спеціями: фенхелем, розмарином, шавлією, часником, мускатним горіхом та орегано.

 

Новини кулінарії